Vyznanie pre Gwyneth! Takto ju nový priateľ ospevoval na premiére

O producentovi, scenáristovi a režisérovi Bradovi Falchukovi sa začalo špekulovať ako o novom priateľovi herečky Gwyneth Paltrow už pred pár mesiacmi.

06.10.2015 00:00
Brad Falchuk Foto: ,
Brad Falchuk na snímke z predstavenia American Horror Story: Hotel.
debata

Dvojica svoj vzťah potvrdila len koncom septembra, ale zdá sa, že teraz sa už o ňom nebojí ani verejne hovoriť. Na víkendovej premiéra piatej série American Horror Story sa Falchuk vyjadril na otázku, ako sa darí ich vzťahu. „Myslím si, že skvelo. Ide to medzi nami výborne,“ uviedol pre magazín People.

Scenárista tiež zložil veľkú poklonu 42-ročnej blondínke. „Ona je úžasná. Myslím si, že to na nej miluje naozaj každý,“ vyjadril sa o rok starší Falchuk, ktorý má na konte projekty ako Glee, Scream Queens či spomenuté American Horror Story. Na otázku, či sa nebude snažiť presvedčiť Paltrowovú, aby si v hororovom seriáli zahrala, však odvetil, že zatiaľ nie. „Chcel by som mať súkromie oddelené od práce,“ zdôvodnil.

V minulosti sa pritom Paltrow objavila ako hosťujúca hviezda v seriáli Glee. Vtedy sa údajne s Falchukom zoznámili a najprv len stretávali ako priatelia.

 Naomi Campbell na premiére "American Horror...
 Kathy Bates na premiére "American Horror...
+6Denis O'Hare na premiére "American Horror...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Gwyneth Paltrow #kompliment #Brad Falchuk

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...