Rihanna o návrate k násilníkovi Brownovi: Verila som, že ho zmením

Zmlátil ju tak, že sa pri pohľade na zábery zranenej ženy obracal žalúdok. Speváčka Rihanna sa však napriek k tomu k priateľovi Chrisovi Brownovi vrátila. V magazíne Vanity Fair vysvetlila, prečo tak urobila.

07.10.2015 08:20
Speváčka Rihanna pózuje v kreácii Dior Couture. Foto: ,
Speváčka Rihanna pózuje v kreácii Dior Couture.
debata

Ako uviedla 27-ročná rodáčka z Barbadosu, stopercentne bola presvedčená, že dokáže Browna zmeniť. „Bola tom ten typ dievčaťa. Ten typ dievčaťa, ktoré verí, že čím viac bolesti prežívate, tým intenzívnejší je váš vzťah,“ komentovala Rihanna v rozhovore. „Možno som jedna z tých ľudí, ktorí sú stvorení na to, aby zvládali veci ako táto,“ pokračovala speváčka.

Hoci momentálne vraj už s Brownom nemá takmer žiaden kontakt, v čase, keď sa k nemu vrátila po násilnom útoku z februára roku 2009, mala pocit, že je akýmsi jeho strážnym anjelom. „Bola som k nemu veľmi ochranárska. Mala som pocit, že mu ľudia nerozumejú,“ vysvetlila speváčka. Postupne však vraj pochopila, že musí urobiť krok zmeny. Podľa nej totiž niektorí ľudia časom začnú mať pocit, že to zlé vo vzťahu, čo im spôsobil partner, si zaslúžili.

„Vtedy som si konečne povedala, že som hlúpa, ak som si myslela, že na toto som stvorená,“ doplnila hviezda, ktorú momentálne spájajú s viacerými mužmi. Ani jeden jej vzťah sa však zatiaľ oficiálne nepotvrdil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #záchrana #bitka #Vanity Fair #rozhovor #Chris Brown

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...