Keira Knightley podala trestné oznámenie na fanúšika, bojí sa o život

Anglická herečka Keira Knightley podala trestné oznámenie za obťažovanie na nemenovaného fanúšika, ktorý ju minulý týždeň vo štvrtok počas divadelného predstavenia požiadal o ruku.

07.10.2015 12:22
Herečka Keira Knightley vo voľných šatách Hermés. Foto: ,
Herečka Keira Knightley vo voľných šatách Hermés.
debata

Incident sa stal počas prvej predpremiéry hry Thérese Raquin v broadwayskom divadle Studio 54, v ktorej 30-ročná rodáčka z Londýna stvárňuje titulnú postavu.

Ako informovali viaceré médiá, mladý muž sediaci v mezaníne sa počas predstavenia postavil, prišiel k zábradliu a zakričal na herečku, či si ho vezme. Následne k nemu prišiel uvádzač, ktorý ho najprv usadil na jeho miesto a potom ho členovia ochranky vyprevadili von, pričom muž počas odchodu hodil smerom k javisku kyticu. Knightley na toto prerušenie nijako nereagovala a pokračovala v hre. Muža neskôr zatkli, no po obvinení z výtržníctva ho zas prepustili na slobodu. Knightley naňho podala trestné oznámenie, pretože sa bojí, že by ju mohol v budúcnosti prenasledovať.

„Mala strach. Chcela ten incident oficiálne zdokumentovať pre prípad, že by ju ten muž začal prenasledovať. Ak s tým naozaj začne, tak môže požiadať o zákaz približovania sa, ale na to potrebuje mať oficiálny záznam o tomto incidente,“ uviedol pre denník New York Post nemenovaný zdroj z polície.

debata chyba
Viac na túto tému: #trestné oznámenie #fanúšik #Keira Knightley #obťažovanie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...