Veľký návrat?! Will Smith sa vracia k hudbe, má však aj strach

Americký herec a rapper Will Smith ohlásil svoj comeback na hudobnú scénu.

08.10.2015 06:34
Jada Pinkett Smith a Will Smith Foto: ,
Herec Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett Smith na archívnej snímke.
debata

Počas rozhovoru pre americkú rozhlasovú stanicu Beats 1 potvrdil, že momentálne pracuje na novej nahrávke. Ďalej uviedol, že na budúci rok chystá svetové turné. Sprevádzať by ho mal jeho dlhoročný priateľ, hip-hopový dídžej Jazzy Jeff, s ktorým v minulosti tvoril duo DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.

Smith oznámil novinku týždeň po tom, ako svojich fanúšikov prekvapil rapovaním v remixe piesne Fiesta od kolumbijskej formácie Bomba Estereo. Umelec už podľa vlastných slov stihol nahrať viac ako tridsať piesní, pričom s niekoľkými z nich je naozaj spokojný.

Zároveň však dodal, že sa svojho návratu obáva. Naposledy sa totiž hudobne predstavil v roku 2005, keď vydal svoj zatiaľ posledný album Lost and Found. „Je toľko vecí, ktoré chcem vyjadriť. Bojujem s tým, aby som ich vedel vyjadriť spôsobom, ktorý sa zhoduje s hudbou, ktorú mám rád,“ dodal.

Rodák z Philadelphie tiež prezradil, že v nahrávacom štúdiu trávil každý deň, pričom stíhal chodiť aj na nakrúcanie filmu Suicide Squad. Do slovenských kín by sa snímka mala dostať 4. augusta 2016.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #turné #návrat #Will Smith

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...