Tehotná a odrazu... Krásna Mulligan žiarila na premiére bez bruška

Vo svete šoubiznisu sa zväčša nič neutají, ale herečke Carey Mulliganovej sa to podarilo. Priam ukážkovo.

08.10.2015 12:27
debata
Herečka Carey Mulligan vyzerala očarujúco. Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Herečka Carey Mulligan vyzerala očarujúco. Herečka Carey Mulligan vyzerala očarujúco.

Britská hviezda, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara za výkon vo filme Škola života, sa v stredu objavila v centre Londýna, aby predstavila nový filmový projekt. Snímku Sufražetka uviedla spoločne s kolegyňou Meryl Streepovou, no novinárov zaujalo tiež, že Mulligan sa predviedla so štíhlou a ukážkovou figúrou. Pritom len pred pár mesiacmi sa so zaobleným bruškom objavila na niekoľkých spoločenských akciách.

Zľava: Romola Garai, Helena Bonham-Carter,...
Herečka Carey Mulligan vyzerala očarujúco.
+9Herečka Romola Garai na premiére filmu...

Nemenovaný zdroj však potvrdil, že hviezda sa už stala matkou a porodila prvú ratolesť manželovi Marcusovi Mumfordovi. O pohlaví bábätka či presnom dátume narodenia však informácie nie sú známe. Ani sama herečka sa pri stretnutí s novinármi k tejto téme nevyjadrovala. Jej zásadou vraj je strážiť si súkromie čo najstarostlivejšie.

zväčšiť Zľava: Meryl Streep, Carey Mulligan, Helena... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Meryl Streep, Carey Mulligan, Helena Bonham Carter a Anne-Marie Duff Zľava: Meryl Streep, Carey Mulligan, Helena Bonham Carter a Anne-Marie Duff na premiére filmu Suffragette.

Večernú premiéru Sufražetky pritom Mulligan ozdobila ako jedna z najoslnivejších dám. V šatách z kolekcie Chanel Couture vyzerala nesmierne nežne a elegantne. Zahanbiť sa však nedali ani ďalšie dámy a členky hereckého osadenstva. Herečka Helena Bonham Carter, jej krajanky Anne Marie Duff a Romola Garai a v neposlednom rade aj Meryl Streep. Americká filmová veteránka a trojnásobná držiteľka Oscara v modrej večernej toalete predviedla svoju elegantnú hollywoodsku podobu.

Historický film Suffragette sleduje osudy predstaviteliek ženského ľudskoprávneho hnutia na prelome 19. a 20. storočia. Účinkujú v ňom napríklad Carey Mulligan, Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Natalie Press, Romola Garai, Anne-Marie Duff, Ben Whishaw či Brendan Gleeson. O scenár sa postarala Abi Morgan. „Suffragette je film v réžii britskej ženy o britských ženách, ktoré zmenili dejiny,“ vyjadrila sa riaditeľka festivalu Clare Stewart.

Očarujúca Meryl Streep na londýnskej premiére. Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Očarujúca Meryl Streep na londýnskej premiére. Očarujúca Meryl Streep na londýnskej premiére.

Po vzore svojich predchodkýň, ktorých príbeh rozpráva snímka v réžii Sarah Gavron, sa o rozruch na podujatí postaralo niekoľko členiek organizácie Sisters Uncut bojujúcej proti domácemu násiliu. Ženy s nápismi Dead Women Can't Vote (Mŕtve ženy nemôžu voliť, pozn. SITA) preliezli zábrany a políhali si na červený koberec. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter sa vyjadrili, že pokračujú v boji sufražetiek za rovnoprávnosť žien.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #tehotenstvo #Carey Mulligan #Sufražetka

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...