Zarastený, zničený a za mrežami - takto dopadol slávny herec!

Amerického herca Randyho Quaida a jeho manželku Evi zadržali americké úrady po tom, čo sa v piatok v noci snažil vstúpiť na územie USA.

11.10.2015 14:25
Randy Quaid Foto:
Herec Randy Quaid na zábere od štátnej polície z Vermontu.
debata

Stalo sa tak len niekoľko dní po zverejnení informácie, že 65-ročného herca zatkli v Montreale počas pravidelného stretnutia s predstaviteľmi Canada Border Services Agency (CBSA), kam chodieval od mája každé dva týždne. Evi Quaid médiá tiež informovala, že jej manžela následne premiestnili do detenčného zariadenia v Lavale. Kanadské úrady zároveň začali pracovať na jeho vydaní do USA.

Po zadržaní na hraničnom priechode v štáte Vermont Quaidovcov umiestnili do detenčných zariadení. Sudca stanovil kauciu na 500-tisíc amerických dolárov za osobu. Dvojicu teraz čaká v Kalifornii súd v súvislosti s obvineniami z bývania na cudzom pozemku bez povolenia, ktorému sa vyhýbali od roku 2010.

Quaidovci požiadali v Kanade o azyl v roku 2010 po tom, ako ich zatkli vo Vancouveri na základe zatykača v súvislosti s nedostavením sa na pojednávanie spomínaného procesu v kalifornskej Santa Barbare. Ako dôvod svojej žiadosti uviedli, že v USA ich chcú zavraždiť. Evi Quaid sa dostala na slobodu po tom, ako sa zistilo, že jej otec je Kanaďan. V roku 2012 potom získala aj kanadské občianstvo.

Herca prepustili po zaplatení kaucie 10-tisíc kanadských dolárov, pričom neskôr stiahol žiadosť o udelenie azylu a namiesto toho požiadal o udelenie trvalého pobytu. Túto žiadosť mu však v roku 2013 zamietli na základe obvinenia z finančného podvodu v Kalifornii. Herca zatkli už aj v apríli tohto roku na základe zatykača z januára 2013, keď sa nedostavil na stretnutie s predstaviteľmi Immigration and Refugee Board of Canada (IRB).

debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #USA #Randy Quaid

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....