Princezná Madeleine žiarila, vo Švédsku sa krstil jej malý princ

V júni sa narodilo druhé dieťa princeznej Madeleine a jej manžela, Christophera O’Neilla. V nedeľu malého Nicolasa pokrstili, zišla sa celá kráľovská rodina.

12.10.2015 17:00
Sweden Royal Baptism Foto: ,
Švédska princezná Madeleine s Christopherom O'Neillom a ich synom Nicolasom pózujú pred zámockou kaplnkou.
debata

Hoci s mediálnym záujmom o krst bristkej princeznej Charlotte sa krst švédskeho princa Nicolasa nedá porovnávať, predsa len sa tešil veľkému záujmu.

Druhorodený potomok 33-ročnej princeznej Madeleine a jej manžela, bankára Christophera O’Neilla, prišiel na svet 15. júna. V nedeľu ho kráľovská rodina nechala pokrstiť v zámockej kaplnke na zámku Drottningholm, kde žije kráľovná Silvia spolu s manželom Carlom Gustafom a kde princezná Madeleine vyrastala.

Švédska princezná  Madeleine so synom Nicolasom...
Švédska princezná  Madeleine so synom...
+3Švédska princezná Madeleine s Christopherom...

A hrdá mama sa na túto slávnostnú príležitosť aj patrične obliekla. Zatiaľ, čo ostatné dámy z kráľovskej rodiny vsadili na striedmosť a na krst malého princa prišli v jednofarebných šatách, 33-ročná dvojnásobná mama zvolila vzorované šaty Valentino, ktoých cena sa pohybuje okolo 2 500 eur. Spomedzi ďalších dám, ako boli kráĺovná Silvia (71), princezná Victoria (38) či manželka princa Carla Philipa, niekdajšia modelka Sofia (30), bola Madeleine jednoznačne najnápadnejšia. Sčasti aj preto, že jej šaty ešte dopĺňal výrazný šik klobučik, takisto značky Valentino (560 eur).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Švédsko #princezná Madeleine #Nicolas

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....