Ako sa Isabella Cruise dostala do slávnej rodiny? Jej vlastná mama ju nechcela

Adoptívna dcéra Toma Cruisea a Nicole Kidman sa do slávnej rodiny dostala hneď po narodení.

15.10.2015 12:00
Tom Cruise a jeho ex-manželka Nicole Kidman. Foto:
Tom Cruise a jeho ex-manželka Nicole Kidman na archívnej snímke.
debata

Nicole Kidman (48) ani Tom Cruise (53) nedostali pozvánku na svadbu ich adoptívnej dcéry Isabelly (23). Tá podľa informácií médií počas obradu postupovala podľa rituálov scientologickej cirkvy, ktorej je členkou.

Isabella sa do slávnej rodiny dostala ako bábätko. Daily Mail uvádza, že Isabella sa narodila ako tretie dieťa vydatej matke, členke scientologickej cirkvy. Tá si však na výchovu ďalšieho potomka netrúfala a tak ho ponúkla na adopciu. Tom Cruise a jeho niekdajšia manželka tak dievčatko adoptovali.

„Keď som držala Isabellu v náručí, bolo to akoby som prežila aj tehotenstvo, znamenalo to pre mňa všetko. Pozrela som sa jej do očí a tá neuveriteľná láska ma zasiahla. Zrazu sa otvorila tá časť môjho srdca, o ktorej som ani nevedala, že existuje,“ povedala Kidman pre rozhlasovú reláciu „Desert Island Discs“.

Po rozvode slávneho páru v roku 2001 sa vzťah medzi Isabellou a Kidman zmenil, ochladol. Podľa informácií mala práve scientologická cirkev tlačiť na Cruisea, aby Kidman zakázal kontakt s jej adoptívnymi deťmi. Zatiaľ, čo adoptívny syn Connor od scientológov odišiel, Isabella je stále členkou cirkvi.

Isabella už roky nevolá herečku „mama“. Napriek všetkému podľa Kidman nie je medzi ňou a Isabellou „zlá krv“, hoci ich vzťah je iný, než v bežných rodinách. Aspoň tak ho opisuje oscarová hviezda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Nicole Kidman #adopcie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...