Joni Mitchell po mozgovej príhode už chodí, rozpráva aj maľuje

Známu interpretku našli v marci v bezvedomí v jej dome v losangeleskej štvrti Bel-Air.

21.10.2015 12:30
Joni Mitchell Foto: ,
Speváčka a skladateľka Joni Mitchell.
debata

Zdravotný stav kanadskej hudobníčky Joni Mitchell, ktorú našli 31. marca v bezvedomí v jej dome a neskôr jej diagnostikovali aneuryzmu mozgových ciev, sa i naďalej zlepšuje. Informáciu potvrdila prostredníctvom sociálnej siete Facebook speváčka Judy Collins, ktorá sa preslávila v roku 1967 coververziou skladby Both Sides, Now 71-ročnej Mitchell.

„Počula som od nášho spoločného priateľa, že Joni chodí, rozpráva, niečo už aj namaľovala, cvičí a jej stav sa každým dňom zlepšuje. Môj iný známy prechádzal niečím podobným a zaberie to veľa času, v tomto prípade to boli tri roky a môj priateľ sa z toho úplne dostal po profesijnej i osobnej stránke,“ napísala 76-ročná interpretka a dodala, že plánuje Mitchell v Los Angeles aj navštíviť.

Rodáčku z kanadského mesta Fort Macleod našli v bezvedomí v marci v jej dome v losangeleskej štvrti Bel-Air a následne ju hospitalizovali. V júni speváčku navštívila doma právnička Rebecca J. Thyne, ktorá uviedla, že jej stav sa zlepšil. „Očividne bola šťastná, že je doma. Robí veľké pokroky,“ povedala vtedy Thyne a doplnila, že interpretka bola spokojná aj s opatrovníčkou, dlhoročnou priateľkou Leslie Morris.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravotný stav #Joni Mitchell

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...