Vezmite mi život, prosil som priateľov, priznal sa Travis Barker

Bubeník Travis Barker, známy z americkej rockovej formácie Blink-182, sa v rozhovore pre americkú televíziu ABC News vyjadril, že po leteckej nehode v roku 2008 chcel zaplatiť priateľom milión dolárov, aby mu vzali život.

26.10.2015 07:00
Travis Barker Foto: ,
Bubeník Travis Barker na archívnom zábere.
debata

Rodák z kalifornského mesta Fontana utrpel pri nešťastí popáleniny druhého a tretieho stupňa a musel podstúpiť 27 operácií.

Ako prezradil, z nemocničnej izby mu museli vziať mobilný telefón, aby nevolal známym a neponúkal im peniaze za pomoc pri odchode z tohto sveta. „Volal som priateľom s tým, že ‚Vložím komukoľvek na účet milión dolárov. Mám toho dosť.‘,“ priznal.

Tragické nešťastie, pri ktorom zahynuli štyria ľudia, si podľa vlastných slov pamätá. Tridsaťdeväťročný otec dvoch detí sa v súčasnosti venuje propagácií autobiografie s názvom Can I Say: Living Large, Cheating Death & Drums Drums Drums. Spoluautorom knihy je spisovateľ Gavin Edwards. Barker v nej čitateľom a čitateľkám priblížil svoj pohľad na rock'n'rollový životný štýl. Viac sa v nej môžu dozvedieť aj o skupine Blink-182 či o spomínanej leteckej havárii.

Travis Barker je známy predovšetkým ako bubeník spomínanej formácie Blink-182.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #popáleniny #zivot #priatelia #Travis Barker

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...