Sklovska oslávila päťdesiatku na koncerte, dočkala sa ovácií

Slovenská operná a muzikálová speváčka Sisa Sklovská oslávila v sobotu večer v Divadle Nová scéna svoje okrúhle jubileum špeciálnym narodeninovým koncertom.

25.10.2015 17:59
debata
Slovenská speváčka Sisa Lelkes Sklovská na... Foto: SITA, Robert Tappert
Sisa Lelkes Sklovská Slovenská speváčka Sisa Lelkes Sklovská na zábere z prehliadky Jany Pištejovej.

Večer otvoril kubánsky spevák Lazaro de Jesus Hodelin Thomas. Po ňom vystúpili interpreti z La Gioia, Felix Slováček, Oto Klein, Cigánski diabli či Celeste Buckingham a svoje hlasy predviedli tiež mladí interpreti Novej scény. Na pódiu jej zagratulovala i módna návrhárka Jana Pištejová a herec Jozef Vajda.

Sklovskej priatelia neskrývali obdiv, uznanie a vďaku za jej prínos v rámci slovenskej hudobnej scény. „Strašne ťažko sa hovorí, keď vedľa vás stojí bohyňa. Ja som nemohol ani hrať. Prajem Sise, aby ju svet miloval tak, ako ona miluje jeho,“ povedal po svojom vystúpení známy český saxofonista Felix Slováček. „Sisa je pre nás veľkou inšpiráciou. Ako operná speváčka totiž dokázala to, čo na Slovensku predtým nikto nedokázal – opustila divadelné dosky a hľadala svoju cestu, o čo sa snažíme aj my,“ zložili Sklovskej poklonu La Gioia.

Rok 2001: Sisa Sklovská si zahrala v rozprávke...
Rok 2005: Sisa Sklovská vystúpila pred...
+15Rok 2007: Sisa Sklovská počas konkurzu do...

Atraktívnu speváčku, ktorá predviedla počas večera svoj hlas vo všetkých pre ňu blízkych hudobných žánroch, po celý čas sprevádzal živý orchester a vokalisti Ivety Weiss Viskupovej. Viackrát sa po jej boku predviedol i klavirista Richard Rikkon a jedinečnú atmosféru dotvorili herci Karol Čálik, Dušan Kaprálik a Ján Mistrík, ktorí sa na pódiu predstavili ako Sklovskej sudičky.

Spevácka diva počas večera neskrývala dojatie. „Chcem sa veľmi poďakovať všetkým kolegom, ktorí dnes na tomto pódiu vystúpili. Som veľmi šťastná, že ani jeden z nich nepovedal nie. Týmto koncertom si vlastne plním svoj sen,“ poďakovala na záver koncertu.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #oslava #päťdesiatka #Sisa Sklovska

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...