Veľkolepý žúr pre Ciaru: Milenec jej pripravil batmanovský zážitok

Tomu sa povie oslava narodenín! Speváčke Ciare pripravil jej priateľ, americký športovec Russell Wilson, veľkolepú párty v kostýmovom duchu.

26.10.2015 17:08
debata

Dôvodom bol na jednej strane blížiaci sa sviatok Halloween, ktorý si americké celebrity s obľubou užívajú v kostýmoch, ale tiež láska príťažlivej speváčky kukomiksovému hrdinovi Batmanovi. Keď Ciara čakala na svojho partnera podľa inštrukcií, dorazil k nej v kostýme netopierieho muža a na automobile, ktorý vraj čoskoro diváci uvidia na plátnach kín vo filme Batman verzus Superman.

Čerstvá tridsiatnička dostala pár minút na prezlečenie sa do kostýmu mačacej ženy, ktorý pre ňu pripravila potajme asistentka a Wilson ju vzal batmobilom na miesto výstavy komiksových relikvií. Podľa magazínu People, ktorý získal z víkendovej oslavy exkluzívne zábery, na Ciaru čakala zhruba stovka príbuzných a priateľov. Nechýbali medzi nimi ani známe osobnosti.

Speváčke prišli gratulovať napríklad dámy ako Kelly Rowland, Beyoncé či Serena Williams – všetky tiež patrične vystrojené v kostýmoch podľa komiksových hrdinov. Napríklad Beyoncé sa prezliekla za Storm – hrdinku z komiksu X-Men.

I met Beyoncé tonight and she couldn't have been more sweet. And shares my love of costumes. @Beyonce

Fotka uverejnená používateľom Jeff Dye (@jeffdye),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #narodeniny #oslava #Batman #Ciara #kostýmy #Russell Wilson

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....