Sienna Miller skúša na plátne varenie: Vždy som to milovala, vraví

Herečka Sienna Miller si už pred kamerami vyskúšala všeličo, ale až v novinke Burnt to bude varenie. Vraj to bolo poriadne náročné.

27.10.2015 07:00
Britská herečka Sienna Miller. Foto: ,
Britská herečka Sienna Miller.
debata

Americká rodáčka, ktorá žije časť roka v Londýne, sa na pľaci stretla s kolegom Bradleym Cooperom – spolu už pracovali na filme Americký ostreľovač. Tentoraz však namiesto rodinnej drámy sa dráma odohrávala v kuchyni luxusnej reštaurácie. „Ani neviete, aké náročné je hrať a zároveň pripravovať cestoviny,“ uviedol Cooper na tlačovej konferencii, s čím jeho kolegyňa so smiechom súhlasila.

„To bola jedna z úžasných vecí, ktorú nám nový film priniesol. Nebolo to len o hraní, vlastne sme robili rovnakú prácu ako robia šéfkuchári. Museli sme,“ doplnila Miller. Zároveň však uviedla, že vždy varenie milovala. „Milujem ho a vždy som ho milovala. Ten proces prípravy jedla pre niekoho je pre mňa fascinujúci a naplňujúci,“ uviedla pre CBS News herečka, ktorá stvárňuje mladú talentovanú kuchárku. Práve v nej hľadá inšpiráciu hlavný hrdina a vznikne medzi nimi láska a intenzívny vzťah.

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #jedlo #Sienna Miller #Burnt

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....