Celeste Buckingham s novým partnerom v klipe plnom vášne

Bolestivá, krásna aj neistá! Taká je láska podľa Celeste Buckingham v novinke Loving You.

27.10.2015 10:40
Celeste Buckingham Foto:
Celeste Buckingham s partnerom Matějom Vávrom počas nakrúcania klipu Loving You.
debata

Nový singel Celeste Buckingham s názvom Loving You je pravdivým zrkadlom lásky, ktorej zrod sprevádzali naozaj silné emócie.

"Pesnička vznikla v čase, keď som bola zamilovaná, ale neistá. Nevedela som, kam ma tá láska bude viesť, či nám to vydrží a či to celé nakoniec bude stáť za to. Cítila som sa, akoby som sa topila, a zároveň som aj chcela, nech ma to utopí. Bola som hlboko zamilovaná, a preto vznikla skladba Loving You,“ prezrádza Celeste o najnovšej piesni. Po hudobnej stránke speváčka tentokrát spojila v jedinej skladbe dva prestížne produkčné tímy – singel totiž zložila v USA so svojím americkým producentom Earlom Cohenom a jeho tímom Jeffom Gueriteyim a Joshom Glazerom. Dokončovala ho, však v bratislavskom štúdiu Littlebeat u svojich dvorných slovenských producentov, Martina Maxa Šrámeka a Andreja Hrušku. 

"Chceli sme ukázať netypickú stranu romantického vzťahu, tú náročnejšiu a úprimnejšiu časť lásky. Človek sa bojí, pretože je zraniteľný,“ opisuje Celeste námet dramatického videoklipu, plného vášne a napätia, ktorý sama vymyslela. Dotvorenie námetu a jeho vizuálne stvárnenie zverila režisérovi Rolandovi Wraníkovi.

Celeste Buckingham s partnerom Matějom Vávrom...
Celeste Buckingham s partnerom Matějom Vávrom...
+3Celeste Buckingham s partnerom Matějom Vávrom...

Keďže inšpiráciou nového singla bola láska k priateľovi Matějovi Vávrovi, Celeste sa rozhodla prizvať práve jeho ako jediného hosťa do videoklipu ku skladbe. Dnes prezrádza, že Matěj na okamih zaváhal, no napokon súhlasil. „Celeste ma požiadala, či by som hral v jej klipe a po pár dňoch premýšľania som dospel k rozhodnutiu, že do toho rád pôjdem,“ priznáva Matěj. „Chcela docieliť reálne emócie, o ktoré predovšetkým v hudbe ide – ten názor zastávam aj ja sám, nech si o tom každý myslí, čo chce. Máme peknú pamiatku na začiatok nášho vzťahu. A pre mňa to bola ako zaujímavá skúsenosť, tak aj zážitok, na ktorý budeme oba radi spomínať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #klip #Loving You

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...