Druhá žiadosť o rozvod! Halle Berry sa chce rozísť pod pravým menom

Americká herečka Halle Berry podala v stredu druhú žiadosť o rozvod s manželom, francúzskym hercom Olivierom Martinezom.

29.10.2015 10:25
Herečka Halle Berry v šatách Noam Hanoch. Foto: ,
Herečka Halle Berry na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Clevelandu v Ohiu sa rozhodla na rozdiel od predchádzajúcich dokumentov používať skutočné mená. Predtým vystupovala ako Hal Maria, teraz podala žiadosť ako Halle Berry. V prvých spisoch takisto uviedla meno spoločného syna Macea Mac Martin, v novej žiadosti ho však upravila na Maceo. Podrobnosti v oboch dokumentoch sú rovnaké.

Herečka sa obrátila na súd pre oficiálne ukončenie manželstva v pondelok. O deň neskôr podal vlastnú žiadosť aj 49-ročný Martinez. Obaja uviedli ako dôvod neprekonateľné rozdiely. Nemenovaný zdroj pre americký týždenník Us Weekly povedal, že manželia mali problémy už dlhšie. „Vždy to bolo medzi nimi takéto, dusné a plné rivality a bojov. Dve extrémne povahy a ľudia, ktorí radi bojujú,“ dodal.

Berry sa s Martinezom zoznámila v roku 2010 počas nakrúcania snímky Žralok zabijak (2012). Zosobášili sa v júli 2013, pričom v októbri toho istého roka sa im narodil spomínaný syn Maceo. Herečka má okrem toho aj dcéru Nahlu, ktorej otcom je kanadský model Gabriel Aubry. V minulosti boli jej manželmi aj bývalý bejzbalový hráč David Justice a spevák Eric Benét. Martinez bol zas v rokoch 2002 až 2007 partnerom speváčky Kylie Minogue.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Halle Berry #Olivier Martinez #žiadosť

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....