Našiel Cmorik náhradu za Brzobohatého? Vyráža na turné s kolegami

Slovenský spevák Peter Cmorik sa teší na nadchádzajúci mesiac. V rámci turné kapely Peter Bič Project sa totiž predstaví v deviatich mestách na Slovensku.

31.10.2015 15:00
Peter Cmorik Foto: ,
Spevák Peter Cmorik.
debata

"Teším sa, lebo toto hosťovanie je veľmi príjemné a tie väzby a priateľstvá a zážitky sú po niečom takomto ešte silnejšie,“ uviedol spevák v rozhovore.

Na koncertoch v rámci Just a Tour zahrá Cmorik s Peter Bič Projectom tri skladby, z ktorých jedna by mala pochádzať z jeho pripravovaného albumu. „Album, ktorý teraz nahrávam, je vlastne s Petrom Bičom tiež úzko prepojený, Peter sa na ňom bude totiž producentsky podieľať. Keď som rozmýšľal, koho by som naň oslovil, aby to bolo zas niečo iné a aby sa to niekam posunulo, Peter bol priama voľba. Teším sa už na výsledok, sám som zvedavý, aké to bude. Aj preto vznikla vlastne táto väzba, že budem hrať na jeho turné," prezradil mladý interpret.

Prvému turné skupiny Peter Bič Project Cmorik podľa vlastných slov zároveň vďačí za splnenie dávneho sna. Odjakživa si totiž chcel vyskúšať život v obytnom autobuse, akým práve kapela vyráža na pripravované koncerty. „Takýmto autobusom som ešte nikdy nešiel, takže sa mi vlastne týmto turné splní dávny sen, veľmi sa na to teším. Cítim sa v ňom skvelo, je to vo vnútri veľmi príjemné. Priznám sa, že som od mája aj poškuľoval po nejakom takom vozidle, ktoré by sa dalo kamkoľvek zobrať a bol by to vlastne dom na kolesách,“ prezradil mladý interpret.

Popri vystúpeniach s Peter Bič Projectom sa mal Cmorik v novembri objaviť i na koncertoch po boku Ondřeja Brzobohatého, na poslednú chvíľu ich však musel z diára vyškrtnúť. Brzobohatý totiž vo štvrtok oznámil, že plánované turné pre zranenie prsta presúva na jar budúceho roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Peter Cmorik #Peter Bič Project

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...