Najdrsnejší vtip kariéry? Slávnu rozprávku prirovnala k análnemu sexu!

Komička Amy Schumer sa za posledný rok stala miláčikom Ameriky. Treba dodať, že poriadne nekorektným. Jej humor občas poriadne nadvihne obočie.

02.11.2015 00:00
Amy Schumer Foto: ,
Komička Amy Schumer pri preberaní ceny Charlie Chaplin Britannia Award.
debata

A stalo sa tak aj v piatok v Beverly Hills, kde sa konalo vyhlásenie cien British Academy Britannia Awards. Schumer si prišla osobne prevziať cenu Charlieho Chaplina za výnimočný prínos v komediálnom žánri. Jej ďakovný príhovor mnohých hostí priam zdvihol zo stoličiek.

Schumer totiž najprv začala vysvetľovať, že si vždy myslela, že inšpiráciou k tejto cene bola slávna rozprávka Charlie a továreň na čokoládu. „Nikdy nezabudnem, keď som prvýkrát videla Charlieho pobehovať okolo továrne na čokoládu. Keď dostal ten zlatý lístok, koho srdce v tom momente nešlo vyskočiť z hrude,“ opýtala sa nadšene pri mikrofóne. „Ale môj vtedajší priateľ ten film vnímal celkom inak. Inšpiroval ho k tomu, aby preskúmal moju čokoládovu riečku,“ pokračovala s odkazom na análny sex komička.

Hostia sa začali smiať, ale Schumer neprestávala a pokračovala. „Nemáte anál v rebríčku ešte vyššie ako urobiť sa na hruď, páni,“ opýtala sa rečnícky. „Ale nie je to aj tak fascinujúce? My drieme fakt tvrdo, aby sme dnes večer krásne vyzerala. Ja som si nechala urobiť nechty a vlasy a všetko. Snažíme sa pre chlapov, chceme vyzerať pekne, ale vy páni ste fakt nechutní. Jeden z vašich najväčších cieľov je strčiť penis do nášho zadku,“ drsne, no s úsmevom zakončila Schumer.

Ktohovie, ako by sa na jej humore zasmial Charlie Chaplin…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #humor #Amy Schumer #análny sex #ďakovná reč

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...