Žiadna márnivosť! Angelina šla pod nôž kvôli rodine, vyhlasuje Pitt

Rozhovory dávajú spoločne len zriedka, ale manželský pár Angelina Jolie a Brad Pitt spravili výnimku pre reláciu Today Show a legendárneho novinára Toma Brokawa.

04.11.2015 09:30
Angelina Jolie a Brad Pitt Foto: ,
Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt.
debata

Ten vyspovedal štyridsaťročnú herečku a režisérku napríklad aj z toho, ako prežívala náročné obdobie operácií a odstránenia vaječníkov aj oboch prsníkov pre vysoké riziko rakoviny. Jolie mu prezradila, že sa zverila do opatery lekárov, ktorí sa starali aj o jej mamu – herečku Marcheline Bertrandovú, ktorá rakovine podľahla.

„Mali sme spoločné sestričky, spoločných lekárov. Doktorka, ktorá mi vyberala vaječníky, ich vyberala aj mojej mame,“ prezradila hviezda. „Mama ju očividne musela zaprisahať, aby sa postarala, že si vezme na do rúk aj mňa. A keď bolo po operácii, obe sme plakali a ona mi povedala, že jej to sľúbila,“ pokračovala herečka.

Manžel Pitt, s ktorým sa pred pár mesiacmi stretla aj pri nakrúcaní ďalšieho svojho filmu By the sea, sedel počas rozhovoru po jej boku a ticho manželku podporoval. Neskôr sa tiež vyjadril, že obdivuje odvahu a odhodlanie, ktoré Angelina vložila do boja s rakovinou. „Nie je v tom štipka márnivosti,“ vyhlásil rezolútne (možno aj na margo kritikov, ktorí tvrdili, že Jolie si nechala odstrániť prsníky len z estetických dôvodov, aby si nechala urobiť nové).

„Bolo to veľmi zrelé rozhodnutie. Toto je náš život a my sa musíme snažiť dostať z neho to najlepšie. V jej rozhodnutí bola veľká sila. Spravila to pre naše deti, spravila to pre rodinu, aby sme mohli byť čo najdlhšie spolu,“ doplnil Pitt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Angelina Jolie #Brad Pitt #rakovina #rozhovor #odvaha

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...