Žiaden škandál ani vojna: Polnišovú nové Vosátkovo divadlo teší

Slovenská herečka Petra Polnišová vníma odchod režiséra Karola Vosátka z Divadla GUnaGU, v ktorom roky pôsobil, nanajvýš mierumilovne.

06.11.2015 09:20
Petra Polnišová Foto:
Herečka Petra Polnišová.
debata

„Niekto sa ma nedávno vystrašene pýtal, že ako to, že Vosátko odchádza z Divadla GUnaGU a či je za tým nejaká tragédia a ja som len rada, že som mohla povedať, že nie. Naopak, je to mierumilovný rozchod,“ povedala herečka v stredu večer počas slávnostného otvorenia nového Vosátkovho divadla La Komika.

"Verím, že Divadlo GUnaGU nebude vnímať La Komiku ako súpera, ale naopak, že to budú divadlá, ktoré sa budú podporovať,“ dodala známa Bratislavčanka.

Polnišová verí, že si nové divadlo za krátky čas získa priazeň divákov a že v ňom budú pod Vosátkovou režijnou taktovkou vznikať len kvalitné tituly. "Ja Karolovu poetiku milujem a verím, že La Komika bude mať stále plno a že sa v nej budú rodiť úžasné veci, tak ako sa rodia aj v GUnaGU – tam sa rodia stále, to je jasné,“ zasmiala sa herečka, ktorá počas svojho príhovoru zároveň priznala, že by si na doskách nového divadla v budúcnosti tiež rada zahrala.

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #odchod #GuNaGu #Petra Polnišová #Karol Vosátko #La Komika

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...