Hádame sa ako každý iný manželský pár, vyhlasuje Angelina Jolie

Hádame sa ako všetky manželské páry, vyhlásila v nedávnom rozhovore herečka Angelina Jolie. Tvrdí však, že nič podobné ako pár v jej novom filme s manželom Bradom Pittom neprežíva.

10.11.2015 00:00
Angelina Jolie a Brad Pitt Foto: ,
Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt si vo filme By the sea spoločne zahrali.
debata (1)

Štyridsaťročná hviezda uviedla pred pár dňami svoj ďalší režisérsky počin – vzťahovú drámu By the sea. Hlavné úlohy odcudzeného manželského páru, ktorý nedokáže spolu komunikovať a robí si navzájom zle, stvárnila práve ona a jej zákonitý partner Brad Pitt.

Pre britský Telegraph uviedla, že majú s manželom aj ťažké dni ako každý iný pár. „Sú dni, keď si vieme liezť neuveriteľne na nervy a každý potrebuje svoj vlastný priestor. Ale problémy páru vo filme nie sú naše problémy,“ vyhlásila hviezda. „Ak by sme mali niečo spoločné s charaktermi, ktoré hráme, nemohli by sme ten film spolu nakrútiť,“ doplnila Jolie.

Uviedla tiež, že počas práce na filme, ktorý zároveň režírovala, sa snažili obaja vydať zo seba maximum. „Ale tie najzvláštnejšie momenty prišli, keď sme nakrúcali scény hádok a ja som sa mu snažila povedať, aby sa so mnou hádal ešte viac a intenzívnejšie.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #problém #Angelina Jolie #Brad Pitt #film #nakrúcanie #hádky #By the sea

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....