Priznal homosexualitu, nájsť partnera nevie. Je to ťažké, vraví Thorpe

Priznanie homosexuálnej orientácie vo svete vrcholového športu nie je veľmi časté. Preto, keď sa minulý rok priznal slávny plavec Ian Thorpe, pochopiteľne to rozvírilo mediálnu hladinu a prilákalo pozornosť verejnosti.

10.11.2015 09:00
Plavec Ian Thorpe na archívnom zábere. Foto: ,
Plavec Ian Thorpe na archívnom zábere.
debata

S viac ako ročným odstupom sa však najúspešnejší austrálsky olympionik rozhovoril o svojom súkromnom živote a priznal, že zmeny ho zaskočili. „Randenie a stretávanie sa s niekým je omnoho ťažšie, ako som si myslel, že by mohlo byť,“ vyhlásil Thorpe pre novinovú prílohu Sunday Style.

„Je to vlastne pekný bordel. Občas si kladiem otázku, kde sú všetci tí normálni ľudia,“ pokračoval Thorpe, ktorý zároveň priznal, že predtým vlastne nikdy s mužmi nerandil a tak sa hľadanie partnera stalo pre neho novou skúsenosťou.

Využil vraj pri tom aj služby rozličných zoznamovacích aplikácií. „Väčšinou som tam spoznal skvelých chlapíkov, ale našlo sa aj pár hajzlíkov,“ dodal slávny športovec, no priznal, že ťažkú hlavu si z toho nerobí. „Je to skrátka gay scéna randenia. Hovorím to, ale smejem sa pri tom, mám úsmev na tvári, takže také zlé to zase nebolo,“ doplnil a zároveň priznal, že by najradšej našiel partnera, ktorý nie je súčasťou uzavretej gay komunity, ale skôr dokáže fungovať mimo nej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #homosexualita #gay #randenie #Ian Thorpe

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...