Nedokáže na ňu zabudnúť? Bieber napísal o Selene nové piesne

Kanadský spevák Justin Bieber priznal, že sa pri niektorých piesňach z jeho nadchádzajúcej štúdiovky Purpose inšpiroval vzťahom s bývalou priateľkou, americkou speváčkou a herečkou Selenou Gomez.

10.11.2015 17:45
Spevák Justin Bieber. Foto: ,
Spevák Justin Bieber.
debata

Dvadsaťjedenročný rodák z Londonu sa tak v pondelok vyjadril počas televízneho programu The Ellen DeGeneres Show. Po prvotnom váhaní Bieber uviedol, že ide o skladby What Do You Mean?, Sorry a Mark My Words.

Hudobník dokonca prezradil, že by mohlo dôjsť aj k obnoveniu ich vzťahu. "Máme toho veľa za sebou, takže som si istý, že by sa také niečo mohlo stať,“ odpovedal Bieber na otázku zabávačky Ellen DeGeneres.

"Pripomína mi ju veľa vecí. Pri vzťahoch, keď niečo zbadáte v televízii, spomeniete si, že ste to zvykli spolu sledovať. Alebo keď zacítim nejakú vôňu, poviem si, že mi ju to pripomína,“ dodal na margo 23-ročnej Gomez, s ktorou s prestávkami tvoril pár niekoľko rokov.

Nahrávka Purpose bude obsahovať 13 skladieb, v deluxe edícii o päť viac. Okrem spomínaných piesní je medzi nimi aj úspešný song Where Are Ü Now. Na spevákovom štvrtom štúdiovom albume spolupracovali Big Sean, Travis Scott, Halsey, Nas, a tiež projekt Jack Ü, ktorý tvoria Diplo a Skrillex. Purpose uvedú na trh v piatok 13. novembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Justin Bieber #Selena Gomez #album #pieseň #TV Nova

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...