Bažíkovi sa konečne plnia sny. Jeden si splnil aj so Sisou Sklovskou

Slovenský spevák a hudobník Peter Bažík po deviatich rokoch konečne žije svoj sen.

14.11.2015 10:30
Peter Bažík, Sisa Lelkes Sklovska Foto:
Peter Bažík so Sisou Lelkes Sklovskou po výhre v šou X Factor.
debata

„Mám sa teraz super, konečne sa mi po deviatich rokoch tvrdej práce na sebe podarilo nebyť na všetko sám. Konečne sa dal dokopy tím, ktorý naozaj stojí za to a hlavne stojí za mnou, takže konečne môžem tie kľúče od miešačky posunúť ďalej a mať čistú hlavu a otvorenú myseľ iba pre muziku. Všetko človek robiť naozaj nedokáže. Starať sa o muziku, voziť kapelu a riešiť všetky manažérske veci bolo na mňa už strašne veľa. No v tom som sa stretol s ľuďmi, s ktorými sme si od prvého momentu sadli a funguje to úžasne. Veľa vecí sa dalo dokopy a som presvedčený, že všetko malo byť tak, ako bolo, lebo tie ozubené kolesá by inak do seba asi nezapadli,“ dodal interpret, ktorý v decembri plánuje pokrstiť svoj prvý album. „Album vyjde 4. decembra a spôsob, akým vyjde, bude veľké prekvapenie,“ naznačil spevák.

Medzi piesňami by sa na Bažíkovom debutovom albume mal objaviť i plánovaný duet so Sisou Sklovskou, ktorý dvojica avizovala už po skončení minuloročného X Factoru. „Sľúbili sme ešte v X Factore, že spravíme duet a že to bude riadna bomba a musím povedať, že už je hotový, už ho treba len nahrať a šupnúť ho na album. Bol to tak trošku darček odo mňa pre Sisu k jej jubileu,“ poznamenal Bažík.

„Sisa sa z duetu veľmi teší. Obaja sme vo veľkom očakávaní, ako na to zareaguje publikum,“ dodal mladý spevák, ktorého so speváckou divou podľa vlastných slov spája pevné umelecké puto. „Aj keď nie sme so Sisou spolu často, to umelecké puto tam vzniklo a musím povedať, že sa vždy teším na akékoľvek stretnutie a na akúkoľvek spoluprácu s ňou. Obidvaja sme sa nevedeli dočkať, kedy ten duet vyjde, Sisa ma po celý čas poháňala, aby som to už skomponoval. Nakoniec som si prizval aj textársku pomoc Jána Korába,“ priblížil proces tvorby dlho očakávanej skladby.

Známa spevácka diva nebude chýbať ani na krste albumu, ktorý sa uskutoční v deň jeho vydania v bratislavskom klube Flame. „Album mi budú krstiť sudičky a Sisa bude jednou z nich. Veľmi sa na to teším, bude to riadna šou plná emócií,“ povedal Bažík.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #sen #album #Sisa Sklovska #Peter Bažík

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....