Prežila som rozchody, aby som mohla písať piesne, tvrdí Gwen Stefani

Nie je už žiadnym tajomstvom, že speváčka Gwen Stefani sa rozišla so svojím manželom kvôli inému mužovi. Nedávno sa priznala, že práca na novej nahrávke bude práve o rozchode.

14.11.2015 15:45
Gwen Stefani Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani.
debata

„Myslím si, že by som tú prácu mohla nazvať ako rozchodová nahrávka,“ uviedla na margo pilotného singla Used to love you a albumu, ktorý by mal nasledovať začiatkom budúceho roka. „Je to také zvláštne. Mala som vlastne len dvoch partnerov a o oboch som zložila album. Je to divné, viete, čo myslím,“ zauvažovala v rozhovore pre rádio stanicu v San Diegu.

Doplnila však, že podľa nej je to všetko len vôľa božia. „Môj kríž, ktorý si musím niesť, bolo prekonať tieto rozchody a zlomené srdce a napísať o tom pesničky, ktoré môžu pomôcť iným ľuďom,“ doplnila 46-ročná speváčka, ktorá sa s manželom Gavinom Rossdaleom nečakane rozišla v lete tohto roka.

Hoci médiá sa dohadujú, že rozchod bol následkom jej zblíženia sa s kolegom Blakeom Sheltonom, s ktorým účinkuje v porote šou Hlas Ameriky, iné zdroje zo speváčkinho okolia tvrdia, že išlo o dlhodobú krízu. Stefani vraj už s Rossdaleom, ktorý je otcom jej troch synov, nedokázala fungovať.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hudba #kríž #album #tvorba #Gwen Stefani

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...