Ellie Goulding: Nikdy som nechcela byť štíhla. A alkohol mám rada!

Keď speváčka Ellie Goulding vstúpila na hudobnú scénu, imidžom sa skôr prikláňala k netradične pôvabným dámam s osobnosťou. Za roky pôsobenia však aj ona prešla poriadnou premenou.

16.11.2015 08:00
debata
SPeváčka Ellie Goulding na akcii... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
SPeváčka Ellie Goulding. SPeváčka Ellie Goulding na akcii Victoria's Secret Fashion Show 2015.

Dnes popová hviezdička predvádza svoje krivky v odvážnych róbach a nebojí sa odhaľovať svoje telo v priehľadných kúskoch garderóby. Ale hoci to pri pohľade na jej „vynovený“ imidž znie až neuveriteľne, tvrdí, že nikdy sa nesnažila šialene chudnúť.

„Ak znamená byť silnejšia, že budem viac vyformovaná, pevná a trochu štíhlejšia, idem do toho. Pokiaľ to ide ruka v ruke so silou, som za. Ale so svojou postavou som spokojná. Nikdy som sa nesnažila byť štíhla. Skrátka to nie je môj cieľ,“ vyhlásila britská blondínka pre magazín Shape.

Zároveň dodala, že sa stále nevzdáva drobných nerestí a považuje to za prirodzené. „Kedysi som veľa fajčila. Stále ešte pijem alkohol. Ale nehanbím sa za to. Očakáva sa od nás, že zostaneme fit a budeme jesť zdravo za každých okolností, ale to sa nikdy nestane,“ uviedla pre časopis Goulding. „Niekedy na konci dňa skrátka túžim dať si drink. A nehanbím sa za to,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #chudnutie #Telo #Ellie Goulding #Shape

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....