Fešák Hemsworth je otec na plný úväzok: Moje deti prestávku nemajú

Je idolom a snom mnohých žien aj mužov, ale hollywoodsky fešák Chris Hemsworth je tiež vzorný otec a manžel. S krásnou polovičkou Elsou Pataky vychováva trojicu ratolestí.

17.11.2015 08:00
Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky. Foto: ,
Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky.
debata

V rozhovore pre austrálske periodikum Daily Life sa vyznal z nadšenia v otcovských povinnostiach, hoci priznal, že niekedy mu deti dajú poriadne zabrať. „Niekedy mám pocit, akoby ich bolo šesť,“ uviedol na adresu dcérky Indie a dvojčiat Sashu a Tristana. „Oni nemajú prestávku, sú to veľmi aktívne deti. Ale veľa ma naučili. Asi tá najdôležitejšia vec, ktorej ma naučili, je láska. Už viem, čo je láska,“ vyhlásil Hemsworth.

Na adresu rodiného života so španielskou herečkou Elsou Pataky uviedol, že spoločne vedú veľmi normálny život bežnej rodiny. Asi aj preto, že väčšinu roka nežijú v Los Angeles, ale v Hemsworthovej rodnej Austrálii. „Do Hollywoodu cestujú ľudia, aby videli známe tváre. Majú kamery a fotoaparáty a je to tam náročnejšie. Ale my sme si vybrali život tu, kde máme veľmi normálnu existenciu. Ľudia nás rešpektujú,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Chris Hemsworth #zivot

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...