Christina Aguilera spolupracuje s Lindou Perry

Americká speváčka Christina Aguilera opäť spolupracuje s producentkou a hudobníčkou Lindou Perry.

16.11.2015 16:46
Speváčka Christina Aguilera. Foto: ,
Speváčka Christina Aguilera.
debata

Tridsaťštyriročná interpretka v súčasnosti pripravuje nový album, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ nezverejnila. Ako však prezradila v rozhovore pre portál Wonderwall.com, na novinke sa podieľajú aj producenti, s ktorými spolupracovala v minulosti.

„V súčasnosti pracujem s nejakými novými producentmi, s ktorými som doteraz ešte nič nerobila. Takisto som prizvala nejakých starých producentov, s ktorými mám dlhodobé vzťahy, patrí medzi nich aj Linda Perry, s ktorom som spravila pieseň Beautiful. Je medzi nami krásna chémia,“ povedala speváčka, ktorá vďaka skladbe Beautiful z albumu Stripped (2002) získala cenu Grammy.

Päťdesiatročná Linda Perry spolupracovala s Aguilerou aj na singloch Hurt, Candyman a Keeps Gettin' Better. Známou sa stala pôsobením v už nefungujúcej kapele 4 Non Blondes, ktorá má na konte napríklad hit What's Up?. Perry napísala aj pieseň Get the Party Started pre Pink, s Gwen Stefani sa podieľala na tvorbe skladby What You Waiting For?. Podpísaná je tiež pod nahrávkami Courtney Love, Sugababes, Celine Dion, Alicie Keys, Skin, KT Tunstall či Kelly Osbourne.

debata chyba
Viac na túto tému: #spolupráca #Christina Aguilera #Linda Perry

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...