Charlie Sheen verejne priznal šokujúcu diagnózu: Som HIV pozitívny

Americký herec Charlie Sheen je HIV pozitívny.

17.11.2015 16:22
debata (14)
Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today... Foto: SITA/AP, Peter Kramer
Charlie Sheen Today Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today televíznej stanice NBC, kde sa verejne priznal k tomu, že je HIV pozitívny.

Päťdesiatročný rodák z New Yorku to oznámil dnes v americkom televíznom programe Today Show. “Som tu, aby som priznal, že som skutočne HIV pozitívny,” vyhlásil, pričom zároveň potvrdil špekulácie, ktoré sa začali šíriť v pondelok.

“Musím ukončiť tieto útoky a nepravdy a veľmi škodlivé a prchavé príbehy o mne, ktoré ohrozujú zdravie mnohých iných,” vyjadril sa Sheen, ktorý tiež prezradil, že o nakazení sa vírusom sa dozvedel pred približne štyrmi rokmi.

“Začal som mať bolesti hlavy a migrény a budil som sa spotený. Myslel som si, že mám nádor na mozgu. Po vyšetrení miechy, mi povedali, že toto sa deje… Tie tri písmenká sa ťažko absorbujú,” povedal.

Herec, ktorý mal v minulosti problémy s alkoholom a drogami, zároveň priznal, že musel mnohým ľuďom zaplatiť, aby o jeho zdravotnom stave mlčali. “Po dnešku už nebudem,” povedal. Okrem toho vyhlásil, že všetky jeho partnerky o jeho zdravotnom stave vedeli.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #liečba #HIV #Charlie Sheen #potvrdenie #pozitívny

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...