Láska na prvé čítanie? Jennifer Connellyovú očaril manžel pri skúške

Herečka Jennifer Connelly je držiteľkou Oscara za výkon vo filme Čistá duša. Táto oceňovaná snímka jej však priniesla okrem pozlátenej sošky ešte čosi vzácnejšie.

19.11.2015 00:00
debata
Herecký a manželský pár Paul Bettany a Jennifer... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
pár Paul Bettany a Jennifer Connelly Herecký a manželský pár Paul Bettany a Jennifer Connelly na premiére filmu Shelter.

Práve pri nakrúcaní Čistej duše sa 44-ročná herečka zoznámila so svojím manželom a otcom svojich dvoch detí – hercom Paulom Bettanym. V rozhovore pre ETOnline.com priznala, že na moment zoznámenia si pamätá dodnes.

„Pamätám si ako dnes na to, keď sme sa stretli pri prvom čítaní scenára,“ vyhlásila Connelly. „Vtedy som si povedala, tento chlapík je fakt dobrý,“ pokračovala herečka. Potom vraj stačil jeden moment a bola z neho hotová. „Paul začal hrať na gitare a bolo hotovo,“ uviedla hviezda nového filmu Shelter.

V ňom herečka stvárňuje bezdomovkyňu, ktorá bola závislá na heroíne a o réžiu filmu sa postaral práve jej manžel Paul Bettany.

Dvojica sa vzala necelé tri roky po svojom zoznámení – v roku 2003 a má spolu syna Stellana a dcérku Agnes. Vychovávajú tiež syna Kaia, ktorého má Bettany z prvého manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #film #zoznámenie #Jennifer Connelly #Paul Bettany #Čistá duša

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....