Hviezda z Kliniky Grace trpko priznáva: Už nikdy nebudem mať deti

Herečku Kate Walshovú si aj slovenskí diváci môžu pamätať ako lekárku zo seriálu Klinika Grace. Obľúbená seriálová tvár sa nedávno vyznala zo svojho smútku.

20.11.2015 00:00
debata
Herečka Kate Walsh. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kate Walsh. Herečka Kate Walsh.

Štyridsaťosemročná Walsh priznala, že už nikdy nebude mať vlastné deti. „Nemám deti a ani ich už mať nemôžem. Prekonala som predčasnú menopauzu, taká je pravda,“ vysvetlila herečka podľa magazínu People. Hoci v jej veku sa už o tehotenstve nezvykne hovoriť, v Hollywoode je niekoľko slávnych žien, ktoré rodili v staršom veku – a s úspechom.

Walsh sa v rozhovore s moderátorkou Mariou Menounosovou, kde svoje tajomstvo prezradila, zamyslela nad tým, prečo v dnešnej dobe ženy čelia takým skorým hormonálnym zmenám. „Deje sa to čoraz častejšie. Ale ktovie, prečo. Možno je to stavom životného prostredia. Možno nejakým liekom, o ktorom netušíme, že to môže spôsobiť,“ uvažovala herečka.

Priznala sa tiež, že ako mladšia vždy snívala, že bude vydatá a bude matkou troch-štyroch detí. „Dnes už viem, že sama ich mať nikdy nebudem. Ale na druhej strane, nepáči sa mi ten tlak na ženy, že by sme mali byť úspešné v kariére a byť zároveň matkami. Som vari horšia, keď nemám deti,“ opýtala sa. Herečka je už štyri roky rozvedená a po boku nového partnera ju v poslednom čase ani nevídať. Naznačila však, že by možno uvažovala nad adopciou.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Klinika Grace #tajomstvo #menopauza #Kate Walsh

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....