Kolumbijská sexbomba Vergara sa vydala. Pozrite sa, aká bola nevesta!

Veľký deň má za sebou kolumbijská herečka a jedna z najlepšie platených televíznych hviezd Sofia Vergara. V nedeľu povedala áno svojmu snúbencovi - hercovi Joeovi Manganiellovi.

23.11.2015 07:45
debata

Štyridsaťtriročná hviezda seriálu Moderná rodina a jej o päť rokov mladší partner si na miesto veľkolepej oslavy vybrali súkromný rezort Breakers na Floride. O tom, že herečka túži podeliť sa s celým svetom o šťastie a spokojnosť, ktoré prežíva, svedčili aj jej príspevky na sociálnych sieťach či Instagrame.

Práve tam zverejnila aj podobu svadobnej róby, ktorú pre ňu zhotovil libanonský rodák – dizajnér Zuhair Murad. Šaty bez ramienok mali srdiečkový dekolt a bohato zdobenú korzetovú časť. Pás bol vyšívaný perličkami a model mal odopínateľnú masívnu sukňu. Na šatách robilo údajne až 32 ľudí a práce trvali bezmála 1700 hodín.

„Bol som nesmierne potešený, že som mohol pracovať so Sofiou na podobe jej vysnených svadobných šiat,“ citoval dizajnéra magazín People. Doplnil, že chcel zdôrazniť herečkinu ženskú postavu a ona sama túžila vyzerať v šatách sexi. Aj preto vyzdvihla róba jej bujné poprsie a štíhly driek. Herečka mala tiež diamantové šperky od Lorraine Schwartz.

Podľa správ People mal herečke jej vyvolený, ktorého najmä ženské publikum pozná z oboch filmov Magic Mike, zaspievať pieseň Sweet Child O'mine od Guns'n Roses.

Pozvánku na celebritnú svadbu dostala Ellen DeGeneres či Arnold Schwarzenegger aj mnohí kolegovia hereckého páru. Podľa portálu Hollywoodlife.com zaľúbenci pri tejto príležitosti prenajali pre hostí 50 plážových bungalovov a sto hotelových izieb.

Ma team

Fotka uverejnená používateľom Sofia Vergara (@sofiavergara),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #svadba #Instagram #ceremoniál #Sofia Vergara #Zuhair Murad #Joe Manganiello

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....