Chodil som do gay klubov. Ale iba náhodou, vyhlasuje Joe Jonas

Po nedávnom rozchode s modelkou Gigi Hadidovou sa opäť vyrojili špekulácie o sexuálnej orientácii Joea Jonasa - jedného z niekdajšieho súrodeneckého tria Jonas Brothers.

25.11.2015 10:00
Joe Jonas Foto: ,
Spevák Joe Jonas na archívnom zábere.
debata

Spevák a príležitostný herec v rozhovore pre PrideSource.com uviedol, že kedysi navštevoval aj gay-kluby. Vraj náhodne. „Myslím si, že sa to už stalo pár ľuďom. Ale viete, vlastne to bolo super. Skrátka sme šli von s pár priateľmi, ktorí boli homosexuáli. Myslím si, že v dnešnom svete to už nie je nič výnimočné. Môžete sa zabávať kdekoľvek a užiť si to čo najviac,“ komentoval Jonas, ktorý je momentálne na turné so speváčkou Demi Lovato.

O sexuálnej orientácii sa veľa toho popísalo aj v súvislosti s Joeovým mladším bratom Nickom. Pravda je však také, že niekdajší členovia súrodeneckej skupiny vyrástli a zmužneli a stali sa z nich vzory a idoly pre mnoho žien, ale aj mužov.

Nick Jonas túto priazeň využil vo svoj prospech a účinkoval v niekoľkých gay kluboch. Dokonca si nedávno zahral seriálovú postavu boxera, ktorá to nemá so sexualitou celkom ujasnené. A potom, že odkiaľ sú všetky tie reči…

debata chyba
Viac na túto tému: #homosexualita #gay #Joe Jonas #klub

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....