Adele básni o svojom priateľovi: Miluje ma viac než čokoľvek na svete

Speváčka Adele žiari šťastím, darí sa jej v kariére aj v súkromí.

25.11.2015 05:00
Adele Foto: ,
Speváčka Adele.
debata

Adele o svojom súkromí hovorí naozaj zriedka. V rozhovore pre britskú reláciu „60 Minutes“ však prekvapila, keď sa rozhovorila o svojom priateĺovi Simonovi Koneckim. Podľa jej slov bol jedným z prvých ľudí, ktorí si mohli vypočuť jej nový album „25“, ktorý sa teší neuveriteľnej predajnosti.

„Páčil sa mu,“ povedala speváčka. „On ma miluje viac než čokoľvek na svete, ale je mu jedno, aký druh hudby robím,“ dodala.

O svojom priateľovi ešte prezradila: „Je to neuveriteĺné žiť v takom úžasnom vzťahu. On je tu stále pre mňa, je taký čestný. On je mojou súčasťou.“

Náročné vzťahy a prežité rozchody nechala Adele za sebou. So Simonom chce žiť do konca života. „Naveky spolu,“ povedala v rozhovore a pokračovala: „Som sama so sebou vyrovnaná aj preto, lebo som si istá jeho láskou. Áno, znie to tak, akoby som plánovala napísať scenár k hollywoodskemu filmu, ale je to pravda. Vďaka nemu a našim deťom sa mi skvele darí.“ Simovova dcéra z predošlého vzťahu patrí do rodiny Adele rovnako ako ich spoločný syn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #súkromie #rozhovor #Adele

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....