Pred kamerou som takmer zomrel, priznal herec Idris Elba

Anglický herec sa pošmykol na skale pri vodopáde v africkej Ghane počas prác k filmu Beasts Of No Nation (2015).

29.11.2015 00:00
Idris Elba Foto: ,
Herec Idris Elba.
debata

Anglický herec, producent, rapper a DJ Idris Elba pri nakrúcaní filmu Beasts Of No Nation (2015) v africkej Ghane takmer zomrel. Štyridsaťtriročný rodák z londýnskej štvrte Hackney to povedal v britskom televíznom programe The Jonathan Ross Show.

“Rozhodli sme sa, že nakrútime scénu, v ktorej detskí vojaci prechádzali za masívnym vodopádom. V Hollywoode by ste použili padajúcu vodu a snímali len detaily ľudí, no režisér Cary Fukunaga to chcel nakrútiť skutočné,” priblížil Elba, ktorý tiež vysvetlil, že počas prípravy scény čakal na vrchu vodopádu.

“Povedali nám, že vodopád je vysoký približne 30 metrov a že povrch je veľmi klzký a že si máme dávať pozor. Postavil som sa na skalu, len tak si na nej oddýchnuť, a samozrejme bola klzká. Šmykol som sa. Rýchlo som sa chytil stromu, no bola to len haluz. Praskla a ja som padol asi dva metre, kým ma nechytil chlap od ochranky,” popísal Elba. Na záver však zavtipkoval, že by z toho boli titulky vo všetkých správach. “Idris Elba zomrel pri vodopáde,” povedal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Idris Elba #Beasts Of No Nation (2015)

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...