Predstaviteľ Thora: Krásne gesto pre rodičov

Chris Hemsworth splatil dlhy svojich rodičov.

30.11.2015 08:50
Chris Hemsworth Foto: ,
Chris Hemsworth na premiére filmu In the Heart of the Sea v Mexico City.
debata

Austrálsky herec Chris Hemsworth splatil všetky dlhy svojich rodičov. Pre britský denník The Independent to prezradil jeho mladší brat Liam. Ako hviezda filmovej ságy Hry o život povedal, že jeho brat zavolal jedného dňa otcovi a povedal mu, aby si skontroloval bankový účet. Keď to otec urobil, zavolal Chrisovi naspäť. “Neviem, ako sa mám cítiť. Odkedy som odišiel z domu, mám dlhy a myslel som si, že ich budem splácať do smrti. A teraz sú všetky vyrovnané,” citoval Liam svojho otca. “Sú teraz veľmi šťastní a môžu s nami viac tráviť čas,” popísal Liam, ako sa život ich rodičov následne zmenil. “Budem rád, ak pre svojich rodičov budem môcť urobiť niečo podobné,” priznal tiež.

Dvadsaťpäťročný Liam Hemsworth odštartoval hereckú kariéru v seriáloch ako Susedia (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka romantickej dráme Posledná pieseň (2010). Predstavil sa tiež vo filmoch Expendables 2 (2012), Špión (2013), Láska a česť (2013) či Veľká americká lúpež (2013). V spomínanej sérii Hry o život (2012 – 2015) stvárnil Galea Hawthorna.

Tridsaťdvaročný Chris Hemsworth je známy najmä vďaka úlohe komiksového superhrdinu Thora. Zahral si aj v mysterióznom trileri Dokonalý únik (2009), dobrodružnom fantasy Snehulienka a lovec (2012), horore Chata v horách (2012), sci-fi Star Trek (2009) a Star Trek: Do temnoty (2013), športovej dráme Rivali (2013) či akčnom krimi Hacker (2015).

debata chyba
Viac na túto tému: #dlhy #Chris Hemsworth #rodičia

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...