Sandra Bullock si adoptovala dcérku. Ukázala ju aj na titulke magazínu

Americká herečka Sandra Bullock si adoptovala dievčatko. Pre magazín People to prezradila samotná 51-ročná rodáčka z Arlington County vo Virginii.

03.12.2015 10:49
debata
Herečka Sandra Bullock na titulnej strane... Foto: Reprofoto: People
Sandra Bullock Herečka Sandra Bullock na titulnej strane magazínu People. S adoptovanými ratolesťami - synčekom Louisom a dcérkou Lailou.

Trojročná Laila pochádza z Louisiany a žila v pestúnskej rodine. „Keď sa pozriem na Lailu, nepochybujem o tom, že sem patrí,“ uviedla Bullock, ktorá si v roku 2010 adoptovala chlapca menom Louis.

„Môžem povedať, že správne deti prišli za mnou v správnom čase,“ dodala, pričom tiež prezradila, že proces rozšírenia jej rodiny sa začal pred tromi rokmi. „Vedela som, že mala strach a všetko, čo som chcela bolo, aby vedela, že Louis ani ja nikam neodídeme,“ povedala tiež herečka, ktorá začala svoju hereckú kariéru v 80. rokoch minulého storočia, no jej meno sa dostalo do povedomia verejnosti až vďaka filmom Nebezpečná rýchlosť, Kým si spal či 28 dní.

V roku 2010 získala Oscara za hlavnú rolu v športovej dráme Splnený sen (2009), no zároveň si vyslúžila aj Zlatú malinu pre najhoršiu herečku za hlavnú rolu v komédii Slečna zamilovaná (2009). Predvlani sa predstavila v komédii Drsňáčky (2013) a sci-fi trileri Gravitácia (2013).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #titulka #Sandra Bullock #People #adopcie #Laila

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...