Pauhofová a Maštalír sú podľa prieskumu najsexi hercami

Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír, ktorí tvoria pár aj v súkromí, sú podľa prieskumu spoločnosti GfK Slovakia najsexi hercami na slovenskej scéne.

30.11.2009 10:52
Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír Foto: ,
Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír na zábere v roku 2009. Pomaly už všetci zabudli na to, že kedysi boli do seba až po uši zamilovaní a tvorili pár v súkromí.
debata

Ich mená spontánne uviedlo najviac opýtaných, povedala ČTK Daniela Čekovská zo spoločnosti. Do prieskumu sa v októbri 2009 zapojilo asi 200 ľudí vo veku od 15 do 25 rokov.

Na otázku, ktorá herečka či herec je najsexi, mali Slováci a Slovenky spontánne napísať meno, ktoré ich ako prvé napadlo. Mohli pritom uviesť aj seriálové meno postavy. Prieskum ukázal, že najatraktívnejšie herečky i herci sú zo Slovenského národného divadla, pôsobí v ňom nielen Pauhofová, ale aj druhá v poradí Zuzana Fialová či trojka Diana Mórová.

Podobne je to s mužmi, druhý skončil Alexander Bárta, tretí Ján Koleník. Hoci išlo o prieskum na malej vzorke, Čekovská sa domnievala, že by vyšiel podobne i vtedy, ak by oslovili viac ľudí.

Ďalšou otázkou bolo, s kým by mladí ľudia šli na drink. Zo 42-členného zoznamu seriálových hercov a herečiek si mladé ženy najviac vyberali Bártu, Maštalíra a Koleníka, z herečiek by sa najradšej stretli s Petrou Polnišovou, Zuzanou Kánoczovou i Pauhofovou. Mladí muži by sa na drink tiež radi vybrali v spoločnosti Pauhofovej, ale pozvali by aj Mirku Partlovú a Moniku Hilmerovú. Spomedzi hercov by zase radi posedeli s humoristami ako Peter Batthyány, Lukáš Latinák a Peter Sklár.

Ženy mali podľa Čekovskej jasnejších favoritov, keďže Maštalír v ankete zvíťazil s vysokým náskokom, zatiaľ čo preferencie a vkus mužov boli rozdielnejšie. Konkrétne čísla však spoločnosť nechcela zverejniť. Z prieskumu tiež vyplynulo, že až tri pätiny respondentov by si chceli zahrať vedľajšiu rolu v niektorom zo slovenských seriálov.

Ktorá herečka, herec je podľa vás najsexi?
Poradie Herečky Herci
1. Táňa Pauhofová Tomáš Maštalír
2. Zuzana Fialová Alexander Bárta
3. Diana Mórová Ján Koleník
4. Mirka Partlová Marián Miezga
5. Zuzana Kánoczová Jozef Vajda
6. Viki Ráková Ján Króner
7. Monika Hilmerová Filip Tůma
8. Zdena Studenková Vladimír Kobielsky
9. Petra Polnišová Róbert Jakab
10. Soňa Norisová Juraj Mokrý
Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír tvoria pár v...
Herca Jozefa Vajdu sníma kameru nesutále.
+7Herečka Diana Mórová pri štarte seriálu Panelák...
debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...