Ladí im to v láske i hudbe: Buckingham chce znovu spievať s milencom

Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham plánuje na budúci rok po vydaní pripravovaného albumu ďalšiu spoluprácu so svojím súčasným priateľom Matějom Vávrom.

04.12.2015 09:20
Celeste Buckingham a Matěj Vávra Foto:
Speváčka Celeste Buckingham a jej priateľ Matěj Vávra.
debata

„Na budúci rok by som chcela okrem vydania vlastného albumu nahrať tiež niečo s Matějom, hádam bude na to cez leto priestor. Možno spravíme aj celý projekt, zatiaľ nemáme celkom jasno, čo presne to bude, len vieme, že to chceme urobiť,“ prezradila v rozhovore.

Mladá interpretka nezavrhuje ani možnosť, že by si spolu zahrali v ďalšom videoklipe. „Nebola by som proti, keby si so mnou zahral aj v ďalšom klipe, no muselo by to byť niečo iné ako naposledy. Nemôžeme sa opakovať,“ poznamenala Buckingham, ktorej sa so súčasnou láskou podľa vlastných slov spolupracuje veľmi príjemne.

„S Matějom sa nám spolu veľmi dobre tvorí. S bývalým (Martin Harich, pozn. red.) som napríklad vôbec nevedela pracovať a on so mnou tiež nie. Neboli sme na seba v rámci tvorby dostatočne trpezliví. On bol niekde úplne inde ako ja, a to nemyslím v zlom, je to veľmi šikovný spevák a brutálny muzikant, no mali sme úplne iné spôsoby tvorenia a pracovania. Raz, keď sme chceli niečo spolu nahrať, museli sme to po desiatich minútach nechať tak, lebo by sme sa pohádali. S Matějom to tak nie je, s ním si navzájom akoby vypĺňame tie prázdne priestory a sedíme si spolu zas úplne iným spôsobom, ako sme si sedeli s Martinom,“ priblížila speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Celeste Buckingham #spolupráca #album #Matěj Vávra

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...