Sheena žaluje bývalá snúbenica. Opisuje desivé detaily zo súkromia

Americký herec Charlie Sheen čelí obžalobe od bývalej snúbenice Brett Rossi.

04.12.2015 12:30
Charlie Sheen Today Foto: ,
Herec Charlie Sheen počas nakrúcania šou Today televíznej stanice NBC, kde sa verejne priznal k tomu, že je HIV pozitívny.
debata

Podľa právnych dokumentov, ktoré získal magazín People, ho vo štvrtok zažalovala za ublíženie na zdraví, psychickú ujmu, neoprávnené väznenie a nedbanlivosť.

Rossi, vlastným menom Scottine Ross, v dokumentoch vyhlásila, že herec bol vo vzťahu násilný, hrubý a nekontrolovateľný. Počas jeho drogových a alkoholových epizód ju vraj bil, vyhrážal sa jej smrťou a oháňal sa pred ňou nenabitou zbraňou. Napriek tomu, že Sheen vyhlásil, že o HIV povedal každej svojej milenke, ona tvrdí opak. Údajne sa o tom dozvedela až po objavení jeho liekov, čo bolo podľa nej v čase, keď už spolu spali minimálne päťkrát.

„Ak by Sheen navrhovateľke odhalil, že je HIV pozitívny, keď sa prvý raz stretli, nemala by s ním sex a v konečnom dôsledku by medzi nimi nevznikol vzťah,“ uviedla. V marci 2014 ju údajne donútil k potratu, pretože nechcel, aby jeho ďalšie dieťa bolo retardované. Nakoniec dodala, že aj napriek tomu všetkému s ním bola z lásky. Sheen a Rossi boli zasnúbení od februára do októbra 2014.

Dvadsaťšesťročná bývalá pornoherečka tvrdí, že celú záležitosť mali vyriešiť vyplatením milióna dolárov (asi 937-tisíc eur) a piatimi percentami z konečného zisku zo seriálu Kurz sebaovládania (2012 – 2014). Päťdesiatročný rodák z New Yorku však podľa nej od dohody odstúpil po tom, ako verejne oznámil, že je HIV pozitívny. Jeho zástupca tieto obvinenia poprel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen #Brett Rossi #snúbenica

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...