Problémový Brendon z upírskeho seriálu priznal: Ohrozil som expriateľku

Americký herec Nicholas Brendon sa priznal k napadnutiu priateľky.

06.12.2015 18:00
Nicholas Brendon Foto:
Herec Nicholas Brendon na fotografii po zatknutí.
debata

Štyridsaťštyriročný rodák z Los Angeles podľa prokurátorov nepôjde do väzenia, ak úspešne absolvuje protidrogový a protialkoholický program a rok sa bude vyhýbať problémom.

K incidentu došlo 30. septembra v Saratoga Springs v štáte New York. Žena uviedla, že priniesla predstaviteľovi Xandera Harrisa zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 – 2003) do hotela zopár osobných vecí, no keď chcela odísť, Brendon jej zobral kľúče od auta a zničil jej mobilný telefón, pretože chcel, aby s ním zostala. Herec strávil noc vo väzbe a obvinili ho zo spôsobenia škody, lúpeže a dusenia.

Brendon mal tento rok viacero problémov so zákonmi. Vo februári vyčíňal pod vplyvom alkoholu v hoteli Hilton v meste Fort Lauderdale na Floride. Za mreže sa dostal aj v marci, keď ho obvinili z výtržností a ničenia majetku hotela vo floridskom Tallahassee. Následne v rozhovore pre denník Tallahassee Democrat uviedol, že ho ako chlapca zneužívali.

Zlé spomienky sa podľa vlastných slov snažil zaháňať konzumáciou alkoholu a užívaním liekov na spanie. Zatkli ho aj v polovici mája v meste Myrtle Beach v Južnej Karolíne pre opitosť na verejnosti. V júni nastúpil do liečebne, kde sa chcel dostať z depresie a zo závislostí od alkoholu a liekov.

debata chyba
Viac na túto tému: #napadnutie #priznanie #priateľka #Nicholas Brendon

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...