Chodúr prekvapuje: Trápia ho nočné mory, neuveríte, kvôli čomu

Český spevák Martin Chodúr máva často živé desivé sny, v ktorých nestíha.

09.12.2015 10:00
Martin Chodúr a Ivona Selníková Foto:
Spevák Martin Chodúr a jeho snúbenica Ivona Selníková.
debata

„Mávam také hrozivé sny, desivé nočné mory, že niekam idem na poslednú chvíľu a nestíham. To sa mi stáva veľmi často. Potom sa prebudím a som rád, že je to iba sen,“ prezradil v rozhovore.

V snoch sa podľa jeho slov každému odráža to, čo prežíva v reálnom živote. „Každému sa podľa mňa sníva to, čo pozná. U mňa ako speváka sa často stáva, a nie z mojej chyby, že prídem niekam neskoro, pretože človek je stále na cestách a všade sú zápchy… Potom sa mi to prejavuje v snoch,“ podotkol Chodúr.

Ďalšiu nočnú moru mal mladý interpret aj z účinkovania v muzikáli. „Raz sa mi snívalo, že som dostal hlavnú úlohu v muzikáli, čo sa teda o mne vie, že ja moc muzikály nemusím a zámerne som preto odkladal učenie textu. Stále som si hovoril ’Naučím sa to zajtra…’ a deň pred vystúpením som sa rozhodol, že to dám ráno. Samozrejme, som to nestihol a zrazu bolo pred vystúpením, mal som ísť na scénu a nevedel som vôbec nič. To bol hrozný sen,“ poznamenal 26-ročný Ostravák. „Človeka často zvádza odkladať veci, keď má vystúpenie až o týždeň, no snažím sa k povinnostiam pristupovať zodpovedne – už len na základe tých hrozných snov,“ dodal.

Na poslednú chvíľu sa učil piesne vraj len počas pôsobenia v Česko Slovenskej SuperStar (2009). „V SuperStar sa to stávalo často, tam bolo totiž toľko aktivít, stále sme jazdili na nejaké podpisové akcie a človek stále to učenie textu odkladal. No čím neskôr sa ho naučíte, tým horšie sa vám naň spomína v deň, keď ho máte spievať a o to väčšie máte potom nervy… Najväčšia hanba totiž podľa mňa je, keď človek zabudne text, to je strašné faux pas,“ uzavrel Chodúr.

debata chyba
Viac na túto tému: #zivot #snívanie #Martin Chodúr #nočná mora

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...