Slávna zlodejka stále vyráža dych! Teraz v štýle šesťdesiatych rokov

Herečka Winona Ryder patrila v devätdesiatych rokoch k najkrajším ženám filmu a išla z jedného projektu do druhého. Potom sa preslávila aj inak...

09.12.2015 11:25
debata

O krásnej Winone Ryder bolo počuť v poslednom období naozaj málo, momentálne však hrá vo filme Experimenter. Spoločenských udalostiam sa aj naďalej skôr vyhýba. 44-ročná herečka však celkom do zabudnutia neupadla. Dizajnér Marc Jacobs si ju zvolil ako tvár novej beauty kampane. Tmavovlasá herečka na nej pózuje v štýle šesťdesiatych ro­kov.

Winona Ryder v kampani beauty línie značky Marc... Foto: Winona Ryder pre Marc Jacobs
Winone Ryder Winona Ryder v kampani beauty línie značky Marc Jacobs.

Ryder vyzerá na fotografii skvelo, obrázok je plný starej nostalgie. Má výrazne nalíčené oči, zdobí ich čierna očná linka a biely tieň, takisto má zvýraznené obočie. Na perách má ružový rúž.

Hollywoodska hviezda má však na značku Marc Jacobs aj horšie spomienky. Pred štrnástimi rokmi sa dostala na titulky novín, keď ju prichytili ako v obchodnom dome ukradla veci slávnych dizajnérov za 5 560 dálárov. A bol medzi nimi aj sveter značky Marc Jacobs za 760 dolárov.

Herečka Winona Ryder v kreácii od Oscara de la... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Winona Ryder Herečka Winona Ryder v kreácii od Oscara de la Rentu na uvedení miniseriálu z produkcie HBO Show me a hero.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Marc Jacobs #Winona Ryder

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...