Celeste Buckingham: Prečo som pustila ľudí do svojho súkromia?

Priznala som ľuďom verejne niečo, čo bežne nepriznávam, opisuje slovenská speváčka.

10.12.2015 08:00
Celeste Buckingham Foto:
Celeste Buckingham s partnerom Matějom Vávrom počas nakrúcania klipu Loving You.
debata

Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham nechce podľa vlastných slov upriamovať pozornosť médií a verejnosti na svoje súkromie. Napriek tomu však nedávno prišla s horúcim videoklipom k milostnej piesni Loving You, v ktorom vystupuje aj so svojim priateľom Matějom Vávrom, a bez servítky v nej verejne vyznala, čo k svojmu súčasnému partnerovi cíti.

"Priznala som ľuďom verejne niečo, čo bežne nepriznávam. Ja si naopak veľmi strážim svoje súkromie, no aj keď to bolo pre mňa strašidelné, stálo to za to. Hovoria o tom i reakcie, čo som od ľudí následne dostala. Niektorí mi písali, že som im pripomenula rôzne ich bolestivé životné situácie, ktoré kedysi zažívali a ďalší zas, že aj keď to nie je celkom ich šálka kávy, tak sa ich to predsa len dotklo, že tam cítiť tie emócie a je to fakt silné,“ povedala 20-ročná rodáčka z Zürichu.

Vložiť do piesní city sa podľa mladej interpretky vždy oplatí. "Vždy sa podľa mňa oplatí, keď človek do toho, čo robí, dá nejakú emóciu. Aj keď sa toho v prvej chvíli bojí, stojí to za to. Ja to vždy tak robím,“ poznamenala speváčka.

Známa brunetka však napriek tomu piesňou ani klipom nechce poukazovať na svoje a Matějovo súkromie. "My nie sme takí, že by sme chceli pútať pozornosť tým, čo s kým robíme v súkromí, ale práve tým, čo robíme v práci. Chceme ľudí osloviť našim umením, ak to tak môžem nazvať, ktoré robíme celou dušou,“ uzavrela Buckingham.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #súkromie #skladby

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...