Nová sexbomba v Baywatch je už známa! Tieto prednosti ju preslávili...

Už je rozhodnuté! Vo filmovej verzii slávneho seriálu sa predstaví kráska menom Alexandra Daddario. Ak váhate, čo ju predurčilo, možno vás presvedčia staršie "šteklivé" zábery.

11.12.2015 00:00
debata
zväčšiť Herečka Alexandra Daddario ako Lisa Tragnetti v... Foto: Profimedia.sk
Alexandra Daddario n Herečka Alexandra Daddario ako Lisa Tragnetti v erotickej scéne seriálu Temný prípad z produkcie HBO.

Dvadsaťdeväťročná herečka, ktorá sa objavila napríklad vo filme San Andreas, zaujala verejnosť prvýkrát menšou rolou v seriáli Temný prípad. A práve tam sa táto hnedovláska s bezodnými očami objavila aj v Evinom rúchu. Kto ju videl, nemôže pochybovať o tom, že bude správnou adeptkou na úlohu sexi plavčíčky po boku kolegov Zaca Efrona a Dwayna Johnsona.

Daddario sa pre magazín US Weekly priznala, že už odštartovala prípravu a počas vianočných sviatkov si bude musieť dávať pozor na líniu. Po stretnutí so svojimi kolegami obom zložila komplimenty.

Herec Dwayne Johnson s kolegyňami Carlou Gugino... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario Herec Dwayne Johnson s kolegyňami Carlou Gugino (vľavo) a Alexandrou Daddario uviedli katastrofický akčný film San Andreas v Los Angeles. Daddario a Johnson sa stretnú aj vo filmovej verzii Baywatch.

„Zac je nesmierne milý a príjemný muž,“ zložila poklonu idolu tínedžeriek a kolegu Johnsona, s ktorým sa objavila už v spomenutom katastrofickom filme San Andreas, označila za muža, ktorý jej veľmi pomáha. „Dokáže mi dodať toľko sebavedomia. A tiež vďaka nemu makám na sebe ešte viac – myslím, že každý, kto s ním pracuje, začne,“ dodala kráska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #film #Telo #sexi #minulosť #Alexandra Daddario #Pobrežná hliadka #Baywatch

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...