Šťastie zdieľajú spoločne! Manželia Smithovci sú radosťou bez seba...

Herecký pár Will Smith a Jada Pinkett Smith žiarili a usmievali sa od ucha k uchu na štvrtkovej charitatívnej akcii pod taktovkou speváčky Rihanny. Dôvod na úsmev rozhodne mali.

12.12.2015 00:00
debata
Herecký pár Will Smith a jeho manželka Jada... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett Smith Herecký pár Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett Smith na akcii Diamond Ball, ktorý organizovala speváčka Rihanna.

Smitha iba pár hodín pred podujatím nominovali na cenu Zlatý glóbus za výkon vo filme Concussion (viac o nominovaných tu). Novinku sa dozvedel práve od manželky. „Jada ma zobudila. Doslova prišla a plesla ma, aby som sa prebral a mohla mi to povedať,“ citoval herca denník New York Times.

Speváčka Rihanna (v strede) vzala na...
Herecký pár Will Smith a jeho manželka Jada...
+3Televízna celebrita Kylie Jenner na druhom...

„Bola taká nadšená a celé to bol jeden úžasný manželský moment. Boli sme v tom takí spojení. Myslím si, že jej radosť je skvelou ukážkou toho, kam až sme zašli ako pár,“ skonštatoval nadšený 47-ročný herec.

Nominácie na Zlatý glóbus zvyknú byť aj lakmusovým papierikom oscarových nominácií a tak je možné, že o pár mesiacov sa u Smithovcov budú tešiť z ďalšej, ešte dôležitejšej nominácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #radosť #Will Smith #Zlatý glóbus #Jada Pinkett Smith

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...