Sexica Mamba z X Factoru zarezáva s Ďurovčíkom: 10 kíl pôjde dolu!

Slovenská speváčka Dáša Mamba Šarközyová sa pod vedením choreografa Jána Ďurovčíka v týchto dňoch svedomito pripravuje na muzikál Atlantída.

12.12.2015 08:00
Dáša Šarkozyová. Foto:
Herečka a speváčka Dáša Šarközyová.
debata

"Bude to úplný zabijak, to viem, poznám to, robota s Jankom je masaker, som pripravená, že pôjde desať kíl dole,“ povedala v rozhovore.

Exotická kráska sa v muzikáli, ktorý by mal mať v bratislavskom Divadle Heineken Tower Stage premiéru vo februári, predstaví ako Majka. "Zahrám si Majku, o charaktere mojej postavy by som však nerada zatiaľ hovorila, je to síce všetko už pripravené, no ja si rada postavy, ktoré hrám, kreujem podľa seba a podľa toho, čo cítim,“ uviedla speváčka.

S Ďurovčíkom si podľa jej slov pracovne veľmi rozumejú. "Myslím, že Janko ma má rád, osobnostne aj herecky, navzájom si veľmi sedíme,“ poznamenala Mamba. "Ja milujem prácu s ním, práca s ním je vždy veľmi zaujímavá a taká špecifická, asi s nikým na Slovensku sa mi ešte tak dobre nerobilo,“ podotkla mladá interpretka, ktorá si najviac zo všetkého pochvaľuje disciplínu.

"Práca s Jankom je vždy o rešpekte, o disciplíne, vždy sú tam nastavené nejaké pravidlá, no napriek tomu sa cítim slobodne. Vždy sa totiž vieme na veciach dohodnúť. Ja zároveň rada robím pod nátlakom, vtedy totiž človek úplne inak pracuje. Už som zažila aj také skúšobné procesy, že som si pripadala ako v deviatej triede tesne pred koncom, a to je pre mňa neprijateľné,“ dodala speváčka.

Hlasová príprava na muzikál sa začala už po konkurze. "Už sme začali sme hlasovú prípravu a od 4. januára robíme na javisku. Bude to normálny fulltime job, iba vo februári máme v Heineken Tower Stage cez desať predstavení a od marca ideme dokonca na turné, takže to bude fakt masaker,“ uzavrela atraktívna tmavovláska, ktorú v súčasnosti môžu fanúšikovia vidieť aj v muzikáloch Hairspray a Rómeo a Júlia a v Divadle Aréna v predstavení Dáma bez kamélie.

debata chyba
Viac na túto tému: #muzikál #Ján Ďurovčík #Dáša Mamba Šarközyová #Atlantída

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...