Nešťastie v láske? Krásna porotkyňa má vraj opäť manželstvo v troskách

Pred pár rokmi si užila poriadne turbuletné obdobie, keď bulvár sledoval rozpad jej manželstva so slávnym futbalistom. Dnes vraj speváčka Cheryl Fernandez-Versini opäť čelí problémom v láske.

11.12.2015 15:13
Speváčka a porotkyňa X Factor Cheryl... Foto: ,
Speváčka a porotkyňa X Factor Cheryl Fernandez-Versini.
debata

Ako tvrdí britský Daily Mail, v jej zväzku s druhým manželom – podnikateľom Jeanom Bernardom Fernandez-Versinim to už dlhší čas škrípe a „vzťah čelí vážnym problémom“.

Porotkyňu speváckej šou X Factor videli s manželskou polovičkou naposledy v polovici októbra. Vzhľadom na to, ako často je momentálne Cheryl na očiach, vzniklo už podozrenie, že v láske niečo pokrivkáva.

Britský portál sa tiež domnieva, že speváčka a bývalá členka formácie Girls Aloud svoj smútok odhalila počas poslednej epizódy spomenutej speváckej šou. Pri skladbe Love is a losing game (Láska je prehratá hra) sa totiž rozplakala a slzy neustrážila, ani keď hodnotila súťažiaceho Che Chestermana.

Zástupca hviezdy však odmietol podobné domnienky komentovať. Cheryl Fernandez-Versini bola v rokoch 2006 a6 2010 vydatá za futbalistu Ashleyho Colea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #dojatie #Cheryl Fernandez-Versini #manželstov

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...