Slávna seriálová beštia draží milostné listy. Písal jej ich kolega!

Anglická herečka Joan Collins sa rozhodla vydražiť súkromné listy od amerického herca, režiséra a producenta Warrena Beattyho.

13.12.2015 12:47
Joan Collins Foto: ,
Herečka Joan Collins.
debata

Informoval o tom americký magazín People. Dražba, ktorá okrem ľúbostnej korešpondencie ponúka tiež herečkine šperky, šaty, nábytok či umelecké diela, sa uskutoční 16. decembra.

Dva listy v pôvodných obálkach pochádzajú z roku 1960, kedy bola dvojica zasnúbená a on odišiel do vojenskej služby pre kalifornské letectvo. Beatty v nich píše o fotení či barbeque u kamaráta a Collins oslovuje prezývkou vtáčik.

Vyvolávacia cena listov, ktoré sú na predaj spolu s čiernobielou fotografiou páru a divadelným plagátom z hry A Loss of Roses, v ktorej rodák z Richmondu účinkoval, začína na 750 dolároch (v prepočte približne 684 eur).

Hviezda seriálu Dynastia (1981 – 1989) sa do Beattyho zamilovala ako dvadsiatnička a randili spolu pred viac než 50 rokmi. „Keď sme sa stretli, jeho kariéra len začínala. Prežili sme spolu veľa zábavy. Myslím, že je úžasný,“ uviedla 82-ročná rodáčka z Londýna. Dvojica odvolala zásnuby po dvoch rokoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #súkromie #tajomstvo #Joan Collins #milostné

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...