Fakt spolu randia? 36-ročná Kardashian vraj zbalila zajačika Biebera

Špekuluje sa o tom už niekoľko dní a zdá sa, že bez vetra sa lístok nepohne. Naozaj randí Justin Bieber s dvojnásobnou mamou Kourtney Kardashianovou?

16.12.2015 10:09
Televízna osobnosť Kourtney Kardashian. Foto: ,
Televízna osobnosť Kourtney Kardashian.
debata (1)

Dvojicu zachytili spoločne paparazzovia počas piatkovej návštevy reštaurácie v Los Angeles, ale nielen to. Bieber, ktorý je rodákom z Kanady, sa údajne s členkou televíznej famílie stretáva bezmála denne. Zdroj z reštaurácie, ktorý cituje americký magazín People, tvrdí, že dvojica je priam nerozlučná.

„Spoločne fajčili na terase a bolo medzi nimi také iskrenie, neustále sa dotýkali,“ uvádza zdroj. Ďalší americký server, bulvárny TMZ.com, zase tvrdí, že dvojica sa stretáva už od októbra, keď ich videli spoločne na párty. „On je single, ona je single a skrátka si len užívajú príjemné chvíle. Nie je to nič vážne,“ hovorí ďalší informátor.

Najzaujímavejší je však asi fakt, že kým niekdajší tínedžerský idol Bieber oslávil len nedávno 21. narodeniny, Kourtney Kardashian má o pätnásť rokov viac. Je tiež trojnásobnou mamou, zatiaľ posledného syna porodila len pred rokom. S manželom Scottom Disickom, ktorý je otcom jej detí, však žijú oddelene.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #rande #bulvár #spolu #Kourtney Kardashian

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...