Kto je novým objavom Borisa Kollára? Speváčka Anita Soul!

Vo štvrtok večer sa stredobodom záujmu milionára Borisa Kollára stala speváčka Anita Soul.

04.12.2009 13:01
Anita Soul a Boris Kollár Foto:
Cédečko speváčky Anity Soul pokrstil slovenský podnikateľ Boris Kollár.
debata

Boris Kollár sa v spoločnosti sexi krások ukazuje neustále. Vo švtrok, 3. decembra, sa stredobodom jeho záujmu stala speváčka Anita Soul. Práve tejto peknej tmavovláske totiž v priestoroch bratislavského Fashion Clubu pokrstil jej debutový album. Prečo si Anita za krstného otca vybrala práve jeho? „Nielen preto, že Boris Kollár je veľmi sympatický muž. Ale práve Fun rádio, ktorého je majiteľom, začalo ako prvé hrať môj singel Ja a Ty,“ povedala speváčka po krste.

Medzi pozvanými hosťami sa objavili aj spevák a producent Tomi Popovič s priateľkou Barborou Rakovskou. Kým blondínka celý krst moderovala, Tomi si s Anitou zaspieval spoločný duet Chýbaš. „Práve teraz pripravujeme k tejto piesni aj videoklip, takže máme plné ruky práce,“ prezradila Anita.

Aj zostava kapely, ktorá ju počas vystúpenia vo Fashion Clube doprevádzala, bola zaujímavá. „Eugen Vizváry hrá na klávesy, Martin Valihora na bicie a gitary majú pod palcom Juraj Griglák a Michal Bugala.“

Ako dodala, na svojom debute pracovala s malými prestávkami takmer rok. A o čom vlastne Anita spieva? „Jednoznačne o láske. Práve, keď mám starosti s láskou, prežívam taký druh emócií, ktoré mi pomáhajú tvoriť. Som žena, navyše romantička, takže téma lásky sa mi zdá absolútne prirodzená,“ povedala.

Cédečko speváčky Anity Soul pokrstil slovenský...
Speváčka Anita Soul na krste svojho debutového...
+1Speváčka Anita Soul na krste svojho debutového...
debata chyba

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...